RADNO VRIJEME: PON - PET 09-20h
RADNO VRIJEME: PON - PET 09-20h

Telefon

01 5585 696

MOBITEL

091 1711 400

E-mail

info@arthros.hr

LOKACIJA

Oporovečka 3-5, Zagreb

Medicinski tim

Kontinuirana edukacija i usavršavanje članova našeg tima omogućuje praćenje napretka suvremene medicine i primjenu najnovijih metoda liječenja.

Važna nam je kvaliteta same usluge od početka do završetka liječenja kao i općenita kvaliteta ponude i načina ophođenja Poliklinike – od pomno odabranog tima stručnjaka, materijala koji se koristi u operativnim zahvatima pa sve do odabira kvalitetne i sigurne, precizne metode liječenja.

Naš tim liječnika u Arthrosu:

prof. dr. sc. Božidar Šebečić

Predstojnik Klinike za kirurgiju u KB Merkur, Zagreb, redovni profesor na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Specijalist ortopedije i traumatologije čija su specijalnost sportske ozljede, kirurško liječenje sindroma bolne prepone te minimalno invazivni artroskopski zahvati na koljenu. Dugogodišnji je liječnik NK Dinama te je svojim operacijskim zahvatima i stručnošću pomogao brojnim sportašima.

Profesorovo iskustvo u artroplastici zgloba kuka je iznimno bogato, tako da osim primarnih zahvata zamjene zgloba (preko 2000 zahvata), vrlo često izvodi i revizijske operacije zamjene implantata.

Bojan Dojcinovic

dr. sc. Bojan Dojčinović

Specijalist ortopedije i traumatologije.

Područje interesa su mu sportske i degenerativne bolesti koljena i ramena, naročito minimalno invazivni artroskopski zahvati te zahvati zamjene zglobova, artroplastike, ali i prijelomi i posljedice loše sraslih prijeloma koljena i ramena.

Tijekom edukacije na brojnim međunarodnim tečajevima usvojio je i primjenjuje brojne inovativne metode u liječenju ortopedsko-traumatoloških bolnih stanja, biološku terapiju matičnim stanicama, terapiju PRP-om.

Dio edukacije i radnog staža proveo je u Austriji te ima važeću licencu liječničke komore u Austriji gdje u kontinuitetu odlazi na stručno usavršavanje.

Ana Dejanovic Dojcinovic

dr. Ana Dejanović Dojčinović

Specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije. Tijekom stručnog usavršavanja i kasnije specijalističke prakse u SB Stubičke toplice, razvila je inovativne protokole u postoperativnoj rehabilitaciji ortopedsko traumatoloških pacijenata.

Tijekom kasnijeg rada s velikim brojem ambulantnih pacijenata, primjenjuje suvremene metode i inovativne protokole fizikalne medicine i rehabilitacije u liječenju degenerativnih bolesti, osteoartritisa zglobova te bolnih sindroma kralješnice.

Kako do nas?

Pogledajte kartu

Kontakt i termini

Dogovorite termin ili postavite pitanje

Usluge

Istražite ponudu naših usluga