RADNO VRIJEME: PON - PET 09-20h
RADNO VRIJEME: PON - PET 09-20h

Telefon

01 5585 696

MOBITEL

091 1711 400

E-mail

info@arthros.hr

LOKACIJA

Oporovečka 3-5, Zagreb

Poliklinika i dnevna bolnica Arthros

O nama

Poliklinika Arthros smještena je na 200m2 moderno uređenog prostora i ima 4 garažna mjesta ispod poslovnog prostora koji su dostupni za korištenje našim pacijentima  uz prethodnu predbilježbu.

Najmodernije opremljena operacijska sala za koštano zglobnu kirurgiju zadovoljava njemački DIN standard čistoće zraka, a što je posebno značajno u operacijama zamjene zglobova i osteosinteze na otvorenim kostima.

Prostor je uređen sa posebnom pažnjom posvećenom detaljima kako bi se minimalizirali rizici operativnih zahvata naročito sa strane potencijalne infekcije.

U sklopu poliklinike je na raspolaganju i apartman za postoperativni boravak poslije složenijih zahvata koji ima na raspolaganju sanitarni čvor te 24 satni nadzor.

Na raspolaganju smo Vam i u stanjima hitnoće za konzultaciju i dogovor o daljnjem liječenju u našim prostorima. S obzirom na složenu epidemiološku situaciju u mogućnosti smo Vam ponuditi individualan pristup, vrhunski operativni zahvat u epidemiološki najpovoljnjijem okruženju.(sa samo nužnim kontaktima- operater, instrumentarka, anesteziolog). Naše osoblje poštuje najviše epidemiološke standarde (KN 95, FFP2 maske) te redovito provodimo screening testiranje naših djelatnika na COVID 19.

ODGOVORNOST I IZVRSNOST

Odgovornošću i transparentnim poslovanjem Poliklinika Arthros omogućuje dugoročnu kvalitetu te stvara ugodno okruženje za naše  pacijente. Kontinuirana edukacija i usavršavanje članova našeg tima omogućuje praćenje napretka suvremene medicine i primjenu najnovijih metoda liječenja.

KVALITETA

Jednako je važna kvaliteta same usluge od početka do završetka liječenja kao i općenita kvaliteta ponude i načina ophođenja Poliklinike - od pomno odabranog tima stručnjaka, materijala koji se koristi u operativnim zahvatima pa sve do odabira kvalitetne i sigurne, precizne metode liječenja.

INOVACIJA JE VRIJEDNOST

Inovacije i usmjerenje prema najnovijim metodama liječenja te poticanje na ideje i kreativnost su temelj Poliklinike Arthros. Uz iskustvo, kvalitetu, individualizirani pristup i odgovornost, inovacije su stup vrijednosti i jedna od glavnih značajki vizije i misije Poliklinike.

NAŠA VIZIJA

Poliklinika i dnevna bolnica Arthros osnovana je sa ciljem da ponudi široku paletu usluga visoke kvalitete u području fizikalne medicine i rehabilitacije, kirurgije (ortopedije, traumatologije, vaskularne kirurgije) i interne medicine od strane vrhunskog tima liječnika specijalista. Vizija je predstaviti svojim pacijentima nove, moderne i inovativne vrste terapija i metode liječenja te kroz kontinuirano usavršavanje djelatnika Poliklinike znatno unaprijediti i poboljšati iskustvo i zadovoljstvo pacijenta liječenjem. Vizija Poliklinike Arthros je razviti prepoznatljivi brand koji će, pružanjem najkvalitetnije zdravstvene usluge postati prvi izbor svakog pacijenta.

NAŠA MISIJA

Naša misija je kroz multidiscipliniran pristup liječenju omogućiti pacijentu da na jednom mjestu uspješno riješi velik broj zdravstvenih tegoba te mu na taj način olakšati i pojednostaviti liječenje.
Također, ciljevi Poliklinike i dnevne bolnice Arthros su fokusirani, individualizirani pristup svakom pacijentu, najnoviji dosezi u medicini i vrhunska usluga.
Krajnje obećanje Poliklinike i dnevne bolnice Arthros je dugoročno ostvariti povjerenje te postati liderom u uspješnosti rješavanja zdravstvenih tegoba pacijenata na području Hrvatske i šire.

ARTHROS

TIM

ZAŠTO

poliklinika arthros

KVALITETA USLUGE

Nažalost, svaki pregled, liječenje i operativni zahvat, bili oni veći ili manji su kod ljudi izvor straha i anksioznosti. Takve životne neprilike su uglavnom praćene stresom i nose negativan predznak. Imajući na umu stanje pacijenta u takvoj situaciji, Poliklinika i dnevna bolnica Arhtros može Vam maksimalno olakšati proces liječenja kroz vrhunsku uslugu na svjetskoj razini od samog početka do kraja liječenja.

INDIVIDUALIZIRANI PRISTUP

Individualizirani pristup osigurava najvišu razinu kvalitete pregleda. Svakom se pacijentu pristupa profesionalno s velikom pažnjom i dovoljno vremena kako bi se pacijentu omogućilo kvalitetno i ekspeditivno liječenje, odnosno ciljana terapija. Misija je da pacijent kroz temeljiti pregled i pristup prepozna da je briga za njegovo zdravlje i rješenje njegovog zdravstvenog problema najvažniji cilj Poliklinike Arthros.

ISKUSTVO I REFERENCE

Primarno područje rada Poliklinike uključuje, minimalno invazivne zahvate kod sportskih ozljeda i kroničnih stanja, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju nakon sportskih ozljeda, prijeloma, ozljeda na radu, kroničnih bolnih stanja velikih zglobova i kralješnice, dijagnostiku i terapiju bolesti kralješnice, te bolesti i ozljede šake.
Poliklinika Arthros nudi veliko iskustvo u liječenju akutnih prijeloma i posljedica loše sraslih prijeloma te u operativnom i konzervativnom liječenju prijeloma svih kostiju, a također i kod liječenja komplikacija prijeloma što mogu potvrditi i reference do sada uspješno liječenih pacijenata.
Poliklinika Arthros nudi cjeloviti pristup u dijagnostici i otklanjanju proširenih vena kroz posebno izdvojen Centar za bolesti vena koji primjenjuje najsuvremenije metode u liječenju ovog čestog i neugodnog stanja.

NAŠE VRIJEDNOSTI

ODGOVORNOST I IZVRSNOST

Odgovornošću i transparentnim poslovanjem Poliklinika Arthros omogućuje dugoročnu kvalitetu te stvara ugodno okruženje za liječnički tim ali i pacijente. Kontinuiranim osposobljavanjem i usavršavanjem djelatnika, Poliklinika Arthros omogućava najviše standarde te izvrsnost i kvalitetu ponude.

KVALITETA

Jednako je važna kvaliteta same usluge od početka do završetka liječenja kao i općenita kvaliteta ponude i načina ophođenja Poliklinike – od pomno odabranog tima stručnjaka, materijala koji se koristi u operativnim zahvatima pa sve do odabira kvalitetne i sigurne, precizne metode liječenja.

INOVACIJA JE VRIJEDNOST

Inovacije i usmjerenje prema najnovijim metodama liječenja te poticanje na ideje i kreativnost su temelj Poliklinike Arthros. Uz iskustvo, kvalitetu, individualizirani pristup i odgovornost, inovacije su stup vrijednosti i jedna od glavnih značajki vizije i misije Poliklinike.

Kako do nas?

Pogledajte kartu

Kontakt i termini

Dogovorite termin ili postavite pitanje

Usluge

Istražite ponudu naših usluga