RADNO VRIJEME: PON - PET 09-20h
RADNO VRIJEME: PON - PET 09-20h

Telefon

01 5585 696

MOBITEL

091 1711 400

E-mail

info@arthros.hr

LOKACIJA

Oporovečka 3-5, Zagreb

Fizikalna terapija

Magnetoterapija
Ultrazvučna terapija
Laser niskog intenziteta
Elektrostimulacija TENS
Kinetek
Manualna terapija

Uz pregled fizijatra – multidisciplinarnim pristupom

Naš tim specijalista sastavljen od fizijatara, reumatologa i ortopeda omogućuje nam postavljanje ispravne dijagnoze kod bilo kojeg bolnog stanja lokomotornog sustava.

Zahvaljujući vrlo bliskoj suradnji specijalista u poliklinici Arthros postižemo cjelovitu i individualno prilagođenu skrb za pacijenta.

Ispravna dijagnoza nije samo potrebna da bi se odredila trenutna terapija već je i neophodna kako bi se ispravno identificirao i liječio često skriven, pravi uzrok bolova.

Ozljede i naprezanja u svakodnevnim aktivnostima su nerijetko samo dio uzroka. Upalne bolesti zglobova često mogu biti u podlozi tegoba i potrebno ih je prepoznati na vrijeme. Na taj način liječenje se dopunjava i postaje cjelovito.

Umjesto ponekad beskrajnih procedura fizikalne terapije razdoblje liječenja se može učinkovito skratiti, periodi između recidiva bolova skratiti što zahtjeva multidisplinarni pristup.

Te dodatne metode liječenja uzroka nekad uključuju lijekove koji se uzimaju uz fizikalne terapije, blokade/infiltracije zglobova ili tetiva ili primjerice artroskopske operativne zahvate.

Kako do nas?

Pogledajte kartu

Kontakt i termini

Dogovorite termin ili postavite pitanje

Usluge

Istražite ponudu naših usluga

Obratite nam se s povjerenjem

KONTAKTIRAJTE NAS!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg obrasca. Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila.