RADNO VRIJEME: PON - PET 09-20h
RADNO VRIJEME: PON - PET 09-20h

Telefon

01 5585 696

MOBITEL

091 1711 400

E-mail

info@arthros.hr

LOKACIJA

Oporovečka 3-5, Zagreb

Fizikalna medicina / Reumatologija

Pregled fizijatra – multidisciplinarni pristup
Kronična bolna stanja – Artroza
Akutna bolna stanja
Blokade zglobova
Predoperativna fizikalna terapija
Rehabilitacija nakon operativnog zahvata
Fizikalna terapija
Terapija sportskih ozljeda

Fizikalna medicina i rehabilitacija je integralni dio suvremene prakse liječenja koštano zglobnih bolesti. Kako bi smjer i rezultat liječenja bio optimalan podrazumijeva se uska suradnja specijalista ortopedije i traumatologije s fizijatrom i fizioterapeutom. Tako možemo nakon provedene operacije ili intervencije biološkom terapijom optimizirati protokol rehabilitacije. Također pravovremena reakcija tijekom rehabilitacije u smislu korekcije protokola ili dodatne intervencije omogućuje odličan rezultat.

Osim poslijeoperativne rehabilitacije potrebno je naglasiti i važnost preoperativne pripreme kako kroz posebno pripremljen protokole vježbi i fizikalnoterapijskih procedura tako i kroz preoperativnu edukaciju pacijenta za ponašanje nakon samog zahvata što je puno optimalnije obaviti prije samog zahvata. Tako pacijent zna točno što očekivati i kako se ponašati nakon operacije.
Osim kao potpora operativnom liječenju veliki segment fizikalne terapije se sastoji od konzervativnog liječenja degenerativnih oboljenja lokomotornog sustava gdje je učinak pravovremeno i ispravno provedene terapije vrlo često tako dobar da omogućava potpuno izbjegavanje operativne terapije ili ga bar može značajno odgoditi.

U našoj poliklinici tim iskusnih fizijatara i fizioterapeuta Vam stoji na raspolaganju sa svom najsuvremenijom opremom i udobno opremljenim prostorom uz posebnu pažnju posvećenu poštivanju epidemioloških mjera tako da je kontakt s ostalim pacijentima sveden na minimum.

Kako do nas?

Pogledajte kartu

Kontakt i termini

Dogovorite termin ili postavite pitanje

Usluge

Istražite ponudu naših usluga

Obratite nam se s povjerenjem

KONTAKTIRAJTE NAS!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg obrasca. Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila.