RADNO VRIJEME: PON - PET 09-20h
RADNO VRIJEME: PON - PET 09-20h

Telefon

01 5585 696

MOBITEL

091 1711 400

E-mail

info@arthros.hr

LOKACIJA

Oporovečka 3-5, Zagreb

Operacija bolne prepone

Poliklinika i dnevna bolnica Arthros 

Opis

Zašto izabrati nas za operativno liječenje?

Iskustvo našeg tima u liječenju sindroma bolne prepone je prepoznato i u svjetskim okvirima. Operativni zahvat koji izvodimo i naši rezultati u operativnom liječenju su citirani kao “zlatan standard” liječenja. Naša operativna metoda koju smo objavili u časopisu International Orthopaedics je prenesena u izvornom obliku i preporučena kao način na koji bi se trebalo liječiti sindrom bolne prepone u “The art of Hernia Surgery”. Ovaj udžbenik je jedan od najtiražnijh udžbenika iz područja kirugije i predstavlja temelj za edukaciju stručnjaka u svjetskim okvirima.

Nezamjenjiv član našeg tima je prof.dr.sc. Božidar Šebečić koji ima više desetljetno iskustvo u dijagnostici i liječenju sindroma bolne prepone, ali i u liječenju širokog spektra sportskih ozljeda. Tijekom svoje karijere operirao je veliki broj sportaša, a već dugi dio godina je dio liječničkog tima NK Dinamo.

Liječenje

U slučaju perzistiranja bolova nakon konzervativnog liječenja, sindrom bolne prepone se liječi operativno.  Vrsta operacije koja se izvodi ovisi o zahvaćenim strukturama. 

Najčešće se radi o operativnom zahvatu pojačavanja slabosti trbušnog zida u kombinaciji s otpuštanjem hvatišta aduktora i oslobađanjem pritisnutih živaca. Operativni zahvat uklanja uzrok bolova na mišićima, tetivama i živcima upravo zato jer je i bol često posljedica udruženih promjena. Ovaj objavljeni operativni zahvat izvodimo u sklopu naše jednodnevne kirurgije u poliklinici. 

Oporavak

Nakon zahvata i postoperativnog boravka u našem apartmanu preporučamo rehabilitaciju po posebno prilagođenim protokolima. Postoperativna rehabilitacija uključuje preglede operatera u pravilnim intervalima te prilagodbu protokola u dogovoru s fizijatrom i fizioterapeutom. Na taj način rezultat operativnog liječenja i oporavka će biti optimalni.

prof. dr. sc. Božidar Šebečić
Predstojnik Klinike za kirurgiju u KB Merkur, Zagreb, redovni profesor na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.Specijalist ortopedije i traumatologije čija su specijalnost sportske ozljede, kirurško liječenje sindroma bolne prepone te minimalno invazivni artroskopski zahvati na koljenu.
Obratite nam se s povjerenjem
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg obrasca. Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila.

LOKACIJA

Oporovečka 3-5, Zagreb

Kako do nas?

Pogledajte kartu

Kontakt i termini

Dogovorite termin ili postavite pitanje

Usluge

Istražite ponudu naših usluga

Obratite nam se s povjerenjem

KONTAKTIRAJTE NAS!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg obrasca. Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila.