RADNO VRIJEME: PON - PET 09-20h
RADNO VRIJEME: PON - PET 09-20h

Telefon

01 5585 696

MOBITEL

091 1711 400

E-mail

info@arthros.hr

LOKACIJA

Oporovečka 3-5, Zagreb

Ortopedija / Traumatologija

3d male medical figure showing shoulder scaption

Pregled ortopeda

Svaki dio tijela sa svojom specifičnom anatomijom i bolestima koje ga zahvaćaju zahtjeva pažnju i dugotrajno bavljenje njim tako da i svaki od članova našeg tima ima svoje subspecijalističko područje interesa u primjerice koljenu, ramenu, kuku, ručnom zglobu… što omogućava da Vam pružimo najbolju moguću uslugu.

Suvremen sjedilački način života, nedovoljno kretanje i starenje s jedne strane, a s druge sve veći izazovi u smislu rezultata koji se postavljaju pred mlade sportaše svaki na svoj način izlažu sustav za kretanje intenzivnim opterećenjima čiji se akumulirani učinak manifestira kroz brojne tegobe u životnom vijeku pojedinca. 

  • U mlađoj životnoj dobi ozljede su najčešće posljedica sportskih aktivnosti ili u današnje vrijeme, sve više, i posljedica napora kojem je koštano zglobni sustav izložen na poslu. 
  • Kasnija životna dob nosi s sobom degenerativne promjene koje su posljedice kako normalnog procesa starenja, tako i ozljeda i upalnih stanja koji mogu biti ustrajan uzrok bolova i ograničenja u aktivnosti.  
  • Starija životna dob je karakterizirana bolovima koji su i posljedica prikupljenih ozljeda tijekom godina i u vrijeme kad je izrazito bitno nastaviti se kretati i biti aktivan kako bi kvalitetno održavali fizičku i kardiovaskularnu kondiciju bolovi i otežano kretanje mogu značajno narušiti kvalitetu ali i trajanje života.

Subspecijalistička područja interesa

Koliko je god priroda savršeno dizajnirala ljudsko tijelo svaki veliki ili najmanji zglob u tijelu ima svoj prag izdržljivosti koji kad se postigne uzrokuje ponekad samo iritirajuće tegoba a ponekad i potpunu nemogućnost korištenja nekog pokreta.

Minimalno invazivna kirurgija/artroskopija je zahvaljujući napretku tehnologije dobila poziciju metode izbora za liječenje velikog broja bolnih stanja. Sama činjenica da se kroz dvije ili tri “rupice” može izvesti zahvat za koji je nekada bilo potrebno napraviti otvorenu veliku operaciju koja je podrazumjevala velike rezove i dugotrajni oporavak dovoljno govori o napretku metoda liječenja.

Naš liječnički tim u poliklinici Arthros neprekidno prati najsuvremenije trendove u liječenju te posjeduje u isto vrijeme i dugogodišnje iskustvo u primjeni konvencionalnih metoda liječenja što nam omogućuje da racionalno i za dobrobit pacijenta donesemo odluku o optimalnom načinu liječenju koji je prilagođen svakom individualno.

Kako do nas?

Pogledajte kartu

Kontakt i termini

Dogovorite termin ili postavite pitanje

Usluge

Istražite ponudu naših usluga

Obratite nam se s povjerenjem

KONTAKTIRAJTE NAS!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg obrasca. Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila.